Kirjaudu sisään
Unohditko salasanan?

WERSTAS

Etsitkö inspiroivaa työtilaa, jossa voit tavata myös muita ihmisiä? Tarvitsetko yrityksellesi VR-huonetta, 3D-tulostinta tai laboratoriota? Haluatko järjestää asiakastilaisuuksia näyttävissä puitteissa tai keskittyä omaan työhösi ja jättää toimistorutiineista huolehtimisen muille? Tervetuloa Werstaaseen, Turun tiedepuistossa sijaitsevaan coworking-tilaan!

Werstas tarjoaa jäsenilleen yhteisöllisen tilan ja palvelut, jotka helpottavat jokaisen siellä työskentelevän arkea. Wi-Fin, kahvin ja aulapalveluiden ohella Werstaasta löytyy neuvottelutiloja, hiljaisia huoneita ja työkahviloita sekä rentoon oleiluun sopivia sohvia.

Toimistotilojen lisäksi Werstaassa toimii Werstas Labs, erityisesti bioalan ja korkean teknologian yrityksille suunnattu toimisto- ja laboratoriotiloja yhdistävä tila. Werstas Labsista saa myös aloitteleva yritys käyttöönsä yhteiset laboratoriotilat, VR-huoneen sekä 3D-tulostusmahdollisuuden muiden jäsenyyteen kuuluvien palveluiden lisäksi.

Olipa kyseessä sitten startup, freelancer, etätyöntekijä tai jo vakiintunut yritys, hurmaa Werstas jäsenensä jo ensimmäisestä käynnistä lähtien. Tutustu jäsenyyksiin ja valitse sinulle parhaiten sopiva kokonaisuus!

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?
VARAA WERSTAS-ESITTELYKIERROS.

Etsitkö inspiroivaa työtilaa, jossa voit tavata myös muita ihmisiä? Tarvitsetko yrityksellesi VR-huonetta, 3D-tulostinta tai laboratoriota? Haluatko järjestää asiakastilaisuuksia näyttävissä puitteissa tai keskittyä omaan työhösi ja jättää toimistorutiineista huolehtimisen muille? 

Tervetuloa Werstaaseen!

Book tour

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

KIINTEISTÖT

ElectroCity

ElectroCityn Werstas avautui marraskuussa 2015, ja se käsittää yhteensä 3000 neliömetriä yhteisöllistä työtilaa. ElectroCityn Werstaassa on kolme sisustusmaailmaa: paratiisi, post-apokalyptinen maailma sekä jääkausi. Tilan on suunnitellut Sigge Arkkitehdit.

PharmaCity

PharmaCityssä Werstas toimii neljässä kerroksessa. C-portaan toisessa kerroksessa sekä B-portaan kuudennessa kerroksessa on toimistohuoneita, neuvottelutiloja sekä oleskelutiloja. C-portaan kolmannessa kerroksessa sijaitsee useiden aloittavien peliyritysten tiloja sekä VR- ja 3D-tilat. Tässä tilassa on myös toinen Werstaan tapahtumakahviloista. B-portaan Neljännen kerroksen Werstas Labs tarjoaa asiakkailleen omia työ- ja laboratoriohuoneita sekä myös yhteiskäyttöisiä laboratorioita.

DataCity

DataCityn Werstas avautui lokakuussa 2018. Tilassa on työhuoneiden lisäksi neuvotteluhuoneita ja hiljaisia tilija sekä työkahvila ja puhelinkoppeja. DataCityn Werstaan sisustusteemana on satumetsä, joka näkyy niin värimaailmassa, isoissa seinätapeteissa kuin kalustuksessakin.